Project: Een Groots Bierfest

Afgelopen weekend hadden we de eer om een bijzonder bierfest te verrijken met onze unieke ballondecoraties. Onze opdracht was duidelijk: een ambiance creëren die niets onderdoet voor de sfeer bij het befaamde Oktoberfest. Gezien de reacties en het enthousiasme van de 3500 aanwezige feestvierders kunnen we gerust stellen dat deze missie geslaagd is!

We hebben de imposante feesttent getransformeerd tot een authentieke bierfestomgeving. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van indrukwekkende kroonluchters en diverse ballondecoraties. Deze zorgden ervoor dat de uitpuilende feesttent een waar feestparadijs werd, compleet met lange feesttafels en een dampende menigte die tot in de late uurtjes bleef.

Het evenement was een perfect voorbeeld van hoe een goede decoratie een feestelijke gebeurtenis kan omdopen tot een onvergetelijke ervaring. De tent werd niet alleen een visueel spektakel, maar ook het kloppend hart van een bruisend en dampend feestterrein.

Zoekt u ook die extra ‘wow’-factor voor uw evenement? Met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van ballondecoratie, gevestigd in Schiedam-Rotterdam, zijn wij uw betrouwbare partner voor het aankleden van elke gelegenheid. Neem contact met ons op en maak ook van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Foto’s:

Over Amazing Balloons

Amazing Balloons, gevestigd in Schiedam, is uw ultieme partner voor hoogwaardige en inventieve ballondecoraties. Met meer dan een kwarteeuw aan ervaring hebben wij de kunst van het ballon decoreren geperfectioneerd en kunnen we met trots zeggen dat we een van de meest betrouwbare en veelzijdige aanbieders in de regio zijn.

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we een uitgebreid portfolio van diensten aan. Van intieme verjaardagsfeestjes en bruiloften tot grootse bedrijfsopeningen en stadsfeesten; onze ballondecoraties voegen een extra dimensie van plezier en elegantie toe aan uw evenement. Ons assortiment is breed en gevarieerd: van traditionele latex ballonnen tot reuzenballonnen, en van helium gevulde ballonnen tot gepersonaliseerde, bedrukte ballonnen.

Ons deskundige team van decorateurs en ontwerpers staat klaar om uw visie om te zetten in realiteit. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail, van kleur tot formaat en opstelling, perfect past bij uw evenement en budget. En met onze punctuele leverings- en installatieservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek; wij zorgen voor alles, van A tot Z.

Bij Amazing Balloons staat de tevredenheid van de klant voorop. We zetten ons in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen. Of het nu gaat om een klein privéfeest of een grootschalig openbaar evenement, met Amazing Balloons bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Wij nodigen u uit om de magie van Amazing Balloons zelf te ervaren. Neem contact met ons op en laat ons uw evenement transformeren tot een buitengewone viering.

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact