colorful balloons

Heliumballonnen voor elk feestelijk moment

Beleef de magie van heliumballonnen met Amazing Balloons, uw specialist in het aankleden van ieder evenement. Voor bedrijfsfeesten, jubilea of andere speciale gelegenheden, onze heliumballonnen zijn de perfecte toevoeging die onmiddellijk voor een feeststemming zorgt.

Iedere ballon wordt met zorg opgeblazen, voorzien van een kleurrijk lint en geleverd op het door u opgegeven adres. We bieden een zorgeloze service, met trossen van 20 stuks, elk verzwaard aan de onderzijde voor een gracieuze presentatie. U heeft ook de mogelijkheid om de ballonnen bij ons in Rotterdam-Vlaardingen op te halen op een moment dat het u schikt.

Bij Amazing Balloons staat klanttevredenheid voorop. We bieden levering op locatie voor bestellingen vanaf 50 stuks en toveren elke ruimte om tot een kleurrijk, zwevend spektakel. Maak uw volgende gebeurtenis onvergetelijk en laat onze heliumballonnen de lucht in uw feest vullen.

Contact opnemen
heliumballonnen

Helium ballonnen loslaten door feestelijke handeling

Helium ballonnen met een gewichtje eraan, staan ook leuk als tafeldecoratie. Een net met ballonnen gevuld met helium kan ook goed gebruikt worden als feestelijke handeling bij een opening of bruiloft. Amazing Balloons beschikt ook over diverse inflatables zoals een voetbal, champagnefles en cadeau met strik die gevuld kunnen worden met 250 tot 1000 helium ballonnen.

100% biologisch afbreekbaar

Kwaliteit, service en het milieu zijn belangrijk voor ons. Wij gebruiken alleen helium ballonnen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Amazing Balloons is lid van de brancheorganisatie De Groene Ballon. Heeft u vragen over onze helium ballonnen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U vindt onze contactgegevens op de website.verantwoord ballonleverancier

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact