In trossen van 20 stuks geleverd

Alle ballonnen worden opgeblazen en voorzien van een lintje op het door u opgegeven adres bezorgd.

De helium ballonnen worden in trossen van 20 stuks geleverd en aan de onderzijde van de tros voorzien van een verzwaring.

Zo blijven de heliumballonnen tot ze worden uitgedeeld bij de grond en kunnen ze eventueel tijdelijk nog als decoratie worden neergezet.

Het is ook mogelijk om de ballonnen op afspraak op te halen bij Amazing Balloons in Rotterdam-Vlaardingen. Bezorging is mogelijk vanaf 50 stuks.

Contact opnemen
heliumballonnen

Helium ballonnen loslaten door feestelijke handeling

Helium ballonnen met een gewichtje eraan, staan ook leuk als tafeldecoratie. Een net met ballonnen gevuld met helium kan ook goed gebruikt worden als feestelijke handeling bij een opening of bruiloft. In plaats van duiven worden een heleboel ballonnen opgelaten. Dat ziet er direct heel feestelijke en fleurig uit. Amazing Balloons beschikt ook over diverse inflatables zoals een voetbal, champagnefles en cadeau met strik die gevuld kunnen worden met 250 tot 1000 helium ballonnen. Tijdens een feestelijke handeling kunnen ze worden opgelaten.

100% biologisch afbreekbaar

Kwaliteit, service en het milieu zijn belangrijk voor ons. Wij gebruiken alleen helium ballonnen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Amazing Balloons is lid van de brancheorganisatie De Groene Ballon. Heeft u vragen over onze helium ballonnen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U vindt onze contactgegevens op de website.verantwoord ballonleverancier

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact