Creatieve ballonnenbogen

Voor een ballonnenboog kunt u terecht bij Amazing Balloons. Amazing Balloons is gespecialiseerd in creatieve ballonnenbogen en ballondecoraties. Of u nu op zoek bent naar een bloemenboog, conische boog of een standaard ballonnenboog, Amazing Balloons maakt elke boog geheel naar uw wens en in de door u gewenste kleuren. De ballonnenboog wordt kant en klaar geleverd en door onze decorateurs netjes op zijn plaats gezet. De boog kan tegen de pui vastgezet worden om omwaaien te voorkomen.

Voor allerlei gelegenheden

Een ballonnenboog is voor allerlei gelegenheden een opvallende manier om uw gasten te verwelkomen. Voor de opening van uw winkel of bedrijf of voor een huwelijk. De ballonnenboog maakt het direct feestelijk. Alle ballonnenbogen worden gemaakt van 100% milieuvriendelijke latex ballonnen en door ervaren ballon decorateurs.

ballonnen Rotterdam - ballondecoraties

Uw logo verwerkt in de ballonnenboog

De ballonnenboog kan ook gemaakt worden met bedrukte ballonnen. Ook het patroon van de boog kan worden aangepast. Zo kunt u kiezen voor gestapelde bouw, een gedraaide slinger of een conische opbouw. We kunnen uw logo vrijhouden door de boog te onderbreken of uw logo op de ballonnenboog zelf plaatsen. Onze creatieve decorateurs denken graag met u mee om te zorgen dat de boog perfect aansluit bij uw feest of evenement.

Contact opnemen

Helemaal naar uw wensen gemaakt

Amazing Balloons maakt uw ballonnenboog helemaal op maat en naar uw wensen. Amazing Balloons kan ook uw tafeldecoraties, reuzenballonnen, ballonpilaren en andere ballondecoraties voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact