Bedrukte ballonnen

Bij ballonnen denkt u waarschijnlijk direct aan feest en gezelligheid. Hoe leuk is het om dat te combineren met het genereren van naamsbekendheid? Dat kan met de bedrukte ballonnen van Amazing Balloons.

Bedrukking op verschillende soorten ballonnen

De bedrukte ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook het bedrukken van reuzenballonnen en punchballs is mogelijk. De ballonnen kunnen rondom bedrukt worden of aan één zijde. Bedrukking is mogelijk met offsetdruk en zeefdruk. Er zijn verschillende kleuren ballonnen leverbaar. Kijk op de kleurenkaart voor alle mogelijke kleuren.

Decoratie en marketingmiddel

Ballonnen bedrukt met uw tekst of logo fleuren elke beurs, bedrijfsfeest of opening op. Gebruik ze als versiering of deel ze uit aan jeugdige bezoekers. Succes gegarandeerd! Uw bedrijfsnaam wordt al snel geassocieerd met deze vrolijke gebeurtenis en blijft daardoor ook langer hangen. De bedrukte ballonnen van Amazing Balloons zijn niet alleen uitermate geschikte als decoratie maar kunnen ook uitstekend ingezet worden als marketingmiddel.

Naast de ballonnen kunt u bij Amazing Balloons ook terecht voor:

  • Wedstrijdkaartjes
  • Draagstaafjes
  • Snelsluiters
  • Helium- en luchtapparatuur

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Amazing Balloons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen graag een offerte voor u op. U kunt hiervoor gebruik maken van de button “offerte opvragen”. Maar natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Amazing Balloons heeft ruim 19 jaar ervaring in allerlei soorten ballondecoraties. Of het nu gaat om ballonbogen voor de opening van een winkel of zaalversiering tijdens een feest of huwelijk, wij zorgen voor een passend ontwerp.

Bedrukte Ballonnen