Ballonnen bruiloft

Amazing Balloons biedt een groot scala aan ballondecoraties en ballonnen voor uw bruiloft. Creëer een romantische sfeer en kies voor ballonbogen, ballonpilaren, tafeldecoraties of helium ballonnen. Alle kleuren en combinaties van de ballonnen en ballondecoraties voor jullie bruiloft zijn naar eigen wens aan te geven. Met bijna 60 verschillende kleuren kunt u zeker de juiste kleuren en kleurcombinaties voor uw bruiloft vinden. Met de locatie maken wij afspraken en worden de ballonnen voor uw bruiloft netjes door ons team van professionele decorateurs op hun plaats gezet en gedecoreerd.

Romantisch en elegant voor uw bruiloft

Als men aan ballonnen denkt dan denk men vaak aan veel kleur en vrolijkheid. En dat is ook zo. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ballonnen voor een bruiloft kunnen ook heel romantisch en elegant zijn. In mooie zachte kleuren en kleurcombinaties die perfect passen bij de stijl en kleuren van uw bruiloft. U kunt een net met ballonnen oplaten zodat honderden helium ballonnen de lucht in gaan. Geen duiven die hun kooitje niet uit willen, geen rijst die in uw kleding gaat zitten en ongedierte aantrekt maar samen met uw gasten kijken hoe de ballonnen de lucht in zweven. Het vakbekwame team van Amazing Balloons adviseert elk aankomend bruidspaar graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Maak nu een afspraak

Amazing Balloons werkt regelmatig op locatie. Wilt u uw wensen bespreken of onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ook uw aanvraag sturen via ons contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ballonnen bruiloft