Feestelijke ballondecoraties voor elke gelegenheid

Amazing Balloons heeft al 25 jaar het privilege om talloze evenementen te verfraaien met onze unieke ballondecoraties, en we doen dit nog steeds met onverminderd enthousiasme.

Onze expertise strekt zich uit van het verlevendigen van bedrijfsevenementen tot het toevoegen van een vrolijke noot aan bijzondere gelegenheden en het creëren van een feestelijke atmosfeer tijdens de feestdagen.

Dankzij de veelzijdigheid in ontwerp, textuur en grootte, bieden onze ballonnen een onderscheidende en creatieve manier om ieder evenement, ongeacht de omvang, te transformeren tot een buitengewoon en memorabel spektakel.

Contact opnemen
bedrukte ballonnen

Valentijnsdag: Liefde hangt in de lucht

Voor Valentijnsdag kunt u rekenen op onze romantische ballondecoraties om de sfeer te verhogen. Denk aan elegante pilaren versierd met hartvormige ballonnen of een betoverende liefdesboog. Onze ballonslingers en organische ornamenten kunnen ook worden aangepast aan uw bedrijfsstijl, terwijl hartvormige heliumballonnen, eventueel bedrukt of gevuld met confetti, een extra romantisch element toevoegen.

Carnaval: Een kleurrijk feest

Carnaval is niet compleet zonder ballonnen. Of het nu gaat om een levendige ballonnenwand of speelse slingers, deze toevoegingen brengen elke ruimte direct in carnavalsstemming. Kies voor heliumballonnen met of zonder opdruk, al dan niet gevuld met confetti, om het feest nog uitbundiger te maken.

Koningsdag en sportevenementen

Voor Koningsdag en grote sportevenementen zoals EK of WK finales zijn oranje ballonslingers en -wanden de perfecte keuze. Ook hier bieden we heliumballonnen aan, met of zonder opdruk en met of zonder confetti, om het oranjegevoel te versterken.

Vader- en Moederdag: Een hartelijke viering

Verras elke moeder met ballonpilaren met hartvormige topballonnen of vestig extra aandacht op acties en aanbiedingen met kleurrijke ballonnenbogen. Ballonslingers en heliumballonnen, met of zonder opdruk en confetti, verhogen de feestvreugde tijdens deze speciale dagen.

Halloween en Sinterklaas: Feestdagen met thema

Vier Halloween met spookachtige ballondecoraties of verwelkom Sinterklaas met feestelijke ballonnenpilaren. Deze thematische decoraties zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

Kerst en Oud en Nieuw: Eindejaarsfeesten in stijl

Maak de kerstperiode nog specialer met onze kerstbomen van ballonnen tot wel 3 meter hoog met organische ornamenten, tafeldecoraties, kerststerren en thema ballonnen in kerststijl.

Met Oud en Nieuw zorgen onze goudkleurige, zwarte of themaballonnen voor een schitterende start van het nieuwe jaar, tevens verzorgen wij uw ballondrop of vuurwerk fonteinen.

De kracht van ballonnen: Aandacht voor elk bedrijf

Of het nu gaat om horeca, retail, bedrijven, scholen of speciale evenementen, onze ballondecoraties trekken altijd de aandacht en zorgen voor een feestelijk tintje. Neem contact op voor een vrijblijvende bespreking van de vele mogelijkheden om uw evenement te verrijken met onze feestelijke ballondecoraties.

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact