Inflatables 

Champagnefles
Een champagnefles gevuld met ballonnen, compleet voor u verzorgd tijdens uw feestelijke opening, jubileum of de lancering van uw nieuwe product. Op de champagnefles met ballonnen kunt u kiezen uit vier standaard etiketten met tekst. Eventueel kan het etiket op de champagnefles met ballonnen full-collor bedrukt worden met uw logo. Als handeling zal de champagnefles met ballonnen ontkurkt worden en zullen 500 heliumballonnen het luchtruim kiezen.

Inflatable cadeau
Een opblaasbaar kado 250×250 cm. gevuld met heliumballonnen, compleet voor u verzorgd tijdens uw feestelijke opening, jubileum of de lancering van uw nieuwe product. Als handeling zal het kado met een grote feestelijk aangeklede schaar aan de voorzijde geopend worden en zullen 200 ballonnen het luchtruim kiezen.

Inflatable voetbal
Een inflatable voetbal 500 cm diameter, gevuld met 1.000 heliumballonnen, compleet voor u verzorgd tijdens uw feestelijke opening, jubileum of de lancering van uw nieuwe product. Als handeling zal de inflatable voetbal aan diverse zijden worden opengetrokken en zullen 1.000 heliumballonnen het luchtruim kiezen. De inflatable voetbal is ook een zeer geschikte handeling bij een sportevenement of een te openen sportveld of vereniging.

Deze feestelijke handelingen worden compleet door Amazing Balloons verzorgd. Onze inflatables staan een uur voor de handeling gereed en blijven tot een half uur na de handeling staan. Op verzoek hanteren wij andere tijden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk onze onderstaande foto’s.