Zwevende Reuzenballonnen als Eyecatcher bij WTC Beurs Rotterdam

Over het project:

Tijdens een beurs in het WTC Rotterdam, was Amazing Balloons verantwoordelijk voor het toevoegen van een buitengewoon element aan verschillende ontvangst ruimten. Met grote reuzenballonnen van maar liefst 150 cm in diameter, sierden ze het plafond en brachten ze de ruimte tot leven.

De keuze voor de blauwe ballonnen was geen toeval; deze sloot naadloos aan bij de logokleuren van het bedrijf en versterkte de professionele uitstraling van de beurs. De blauwe lopers, in combinatie met de ballonnen, zorgden voor een stijlvol geheel dat de aandacht trok en een blijvende indruk achterliet op de bezoekers.

Resultaat:

De expertise van Amazing Balloons bleek uit het strategisch plaatsen van grote, opvallende reuzenballonnen die vanuit het plafond hingen. Deze grote ballonnen brachten een speelse sfeer in een anders strikte zakelijke omgeving en werden al snel het gesprek van de dag onder de beursbezoekers.

Het was overduidelijk dat ze in het oog sprongen en lieten zien hoe Amazing Balloons met creativiteit en vakmanschap een evenement bijzonder kan maken.

Over Amazing Balloons

Amazing Balloons, gevestigd in Schiedam, is uw ultieme partner voor hoogwaardige en inventieve ballondecoraties. Met meer dan een kwarteeuw aan ervaring hebben wij de kunst van het ballon decoreren geperfectioneerd en kunnen we met trots zeggen dat we een van de meest betrouwbare en veelzijdige aanbieders in de regio zijn.

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we een uitgebreid portfolio van diensten aan. Van intieme verjaardagsfeestjes en bruiloften tot grootse bedrijfsopeningen en stadsfeesten; onze ballondecoraties voegen een extra dimensie van plezier en elegantie toe aan uw evenement. Ons assortiment is breed en gevarieerd: van traditionele latex ballonnen tot reuzenballonnen, en van helium gevulde ballonnen tot gepersonaliseerde, bedrukte ballonnen.

Ons deskundige team van decorateurs en ontwerpers staat klaar om uw visie om te zetten in realiteit. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail, van kleur tot formaat en opstelling, perfect past bij uw evenement en budget. En met onze punctuele leverings- en installatieservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek; wij zorgen voor alles, van A tot Z.

Bij Amazing Balloons staat de tevredenheid van de klant voorop. We zetten ons in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen. Of het nu gaat om een klein privéfeest of een grootschalig openbaar evenement, met Amazing Balloons bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Wij nodigen u uit om de magie van Amazing Balloons zelf te ervaren. Neem contact met ons op en laat ons uw evenement transformeren tot een buitengewone viering.

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact