Feestavond in het Prinsestheater in Rotterdam voor Van Mossel

Over het project:

Voor een glamoureuze feestavond georganiseerd door Van Mossel in het Prinses Theater in Rotterdam, kreeg Amazing Balloons de opdracht om een luxueuze en verwelkomende ambiance te creëren met onze ballondecoraties. Het doel was om een sfeer van verfijning en feestelijkheid te vangen, passend bij de grandeur van de locatie en het prestige van de gastheer.

Resultaat:

Het evenement werd verrijkt met elegante ballonpilaren en zwevende ballonslingers, die bijdroegen aan de feestelijke atmosfeer. In het kleurenpalet van Van Mossel werden de gouden, zwarte en witte ballonnen kunstig gecombineerd om een chique look te geven aan het Prinses Theater.

De ballonpilaren markeerden strategisch de ingangen in de zaal, terwijl de ballonslingers boven de dansvloer zweefden, waardoor de glinsterende disco bal extra in de schijnwerpers werd gezet. De gepersonaliseerde ballonnen, prominent voorzien van het Van Mossel logo, dienden niet alleen als decoratie maar ook als brandende herinnering aan het merk en de avond.

Foto’s:

Over Amazing Balloons

Amazing Balloons, gevestigd in Schiedam, is uw ultieme partner voor hoogwaardige en inventieve ballondecoraties. Met meer dan een kwarteeuw aan ervaring hebben wij de kunst van het ballon decoreren geperfectioneerd en kunnen we met trots zeggen dat we een van de meest betrouwbare en veelzijdige aanbieders in de regio zijn.

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we een uitgebreid portfolio van diensten aan. Van intieme verjaardagsfeestjes en bruiloften tot grootse bedrijfsopeningen en stadsfeesten; onze ballondecoraties voegen een extra dimensie van plezier en elegantie toe aan uw evenement. Ons assortiment is breed en gevarieerd: van traditionele latex ballonnen tot reuzenballonnen, en van helium gevulde ballonnen tot gepersonaliseerde, bedrukte ballonnen.

Ons deskundige team van decorateurs en ontwerpers staat klaar om uw visie om te zetten in realiteit. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail, van kleur tot formaat en opstelling, perfect past bij uw evenement en budget. En met onze punctuele leverings- en installatieservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek; wij zorgen voor alles, van A tot Z.

Bij Amazing Balloons staat de tevredenheid van de klant voorop. We zetten ons in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen. Of het nu gaat om een klein privéfeest of een grootschalig openbaar evenement, met Amazing Balloons bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Wij nodigen u uit om de magie van Amazing Balloons zelf te ervaren. Neem contact met ons op en laat ons uw evenement transformeren tot een buitengewone viering.

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact