Halloween Decoraties bij Winkelcentrum Zuidplein, Rotterdam

Over het project:

Winkelcentrum Zuidplein, een bruisend winkelhart in Rotterdam, werd voor Halloween omgetoverd tot een griezelig paradijs. Ter ere van de spookachtige feestdagen mochten wij het hele winkelcentrum decoreren met diverse ballonpilaren, die elk een uniek en thematisch ontwerp hadden. Het doel was om zowel shoppers als winkeliers in de Halloween sfeer te brengen en een feestelijke, doch griezelige ambiance te creëren die bijdraagt aan de winkelervaring tijdens deze speciale tijd van het jaar.

Resultaat:

De door Amazing Balloons ontworpen ballonpilaren werden strategisch door het hele winkelcentrum Zuidplein geplaatst, waardoor bezoekers bij elke draai en in elke gang werden verrast door een nieuw, creatief Halloween thema. De variatie in ontwerpen en de kwaliteit van de decoraties maakten van het winkelcentrum een echte trekpleister voor Halloween liefhebbers. De pilaren dienden niet alleen als decoratie maar ook als perfecte fotomomenten voor bezoekers, wat zorgde voor extra betrokkenheid op sociale media. Het project was een groot succes en droeg bij aan een verhoogde bezoekersstroom en een positieve winkelervaring tijdens de Halloween periode.

Foto’s:

Over Amazing Balloons

Amazing Balloons, gevestigd in Schiedam, is uw ultieme partner voor hoogwaardige en inventieve ballondecoraties. Met meer dan een kwarteeuw aan ervaring hebben wij de kunst van het ballon decoreren geperfectioneerd en kunnen we met trots zeggen dat we een van de meest betrouwbare en veelzijdige aanbieders in de regio zijn.

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we een uitgebreid portfolio van diensten aan. Van intieme verjaardagsfeestjes en bruiloften tot grootse bedrijfsopeningen en stadsfeesten; onze ballondecoraties voegen een extra dimensie van plezier en elegantie toe aan uw evenement. Ons assortiment is breed en gevarieerd: van traditionele latex ballonnen tot reuzenballonnen, en van helium gevulde ballonnen tot gepersonaliseerde, bedrukte ballonnen.

Ons deskundige team van decorateurs en ontwerpers staat klaar om uw visie om te zetten in realiteit. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail, van kleur tot formaat en opstelling, perfect past bij uw evenement en budget. En met onze punctuele leverings- en installatieservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek; wij zorgen voor alles, van A tot Z.

Bij Amazing Balloons staat de tevredenheid van de klant voorop. We zetten ons in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen. Of het nu gaat om een klein privéfeest of een grootschalig openbaar evenement, met Amazing Balloons bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Wij nodigen u uit om de magie van Amazing Balloons zelf te ervaren. Neem contact met ons op en laat ons uw evenement transformeren tot een buitengewone viering.

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact